Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Mladi športniki

Programi, ki so namenjeni mladim športnikom, so bili zasnovani, kot odgovor na trenutne razmere v športu mladih. Ravno s tem namenom, da bi preprečili nepotrebne zaplete in staršem odgovorili na pomembna vprašanje o zdravstvenem stanju njihovih otrok, smo pripravili programe za mlade športnike.

Programi so namenjeni analizi delovanja organizma mladega športnika in prevencije ter kurativi težav, ki se pojavljajo pri procesu treninga.

 

Preventivni pregledi mladih športnikov

Ugotavljanje pravilnosti delovanja organizma športnika in usmeritev-priporočila za nadaljnjo športno pot.

 

Zdrav mladi športnik

3 mesečni nadzor

Paket je namenjen tri mesečnemu spremljanju mladega športnika. Vključuje zdravniški pregled, 3x meritve z analizo stanja in sodelovanje kineziologa.

S tem želimo preveriti osnovno stanje športnika in odziv organizma na spremembe v tranažnem procesu. To so ključne stvari za zdravo udejstvovanje otroka v športu in ključne za zmanjšanje možnosti nastanka poškodb.

8 mesečni nadzor

Razlika med trimesečnim nadzorom  je v vsebini paketa, večjem številu zdravniških pregledov in meritev. Bistven je čas spremljanja, ki namenoma obsega čas celotne sezone. To je edini način za celovito spremljanje, ki vključuje tudi čas za spremembe in odziv nanje. Tako lahko na koncu obdobja z veliko verjetnostjo zaključimo, da smo na pravi poti. Prava pot pa je za zdravje mladega športnika ključnega pomena.

Z namenom dviga ozaveščenosti in skrbi za mlade športnike, smo temu primerno tudi prilagodili cene!

 

Ostala ponudba: